Skjörby Lantbruk Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Skjörby Lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Skjörby Lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skjörby Lantbruk Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skjörby Lantbruk Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-09. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Skjörby Lantbruk Aktiebolag ska trivas.

Skjörby Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka jordbruk och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skjörby Lantbruk Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Skjörby Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Skjörby Lantbruk Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-476083.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Skjörby Lantbruk Aktiebolag är Hofving, Anders Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Ingrid Anna Kristina som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Lars-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Skjörby Lantbruk Aktiebolag har 556415-9217 som sitt organisationsnummer.