Undertaks- och akustikmontage i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

556416-5768 är organisationsnummer för företaget Undertaks- och akustikmontage i Enköping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Undertaks- och akustikmontage i Enköping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Undertaks- och akustikmontage i Enköping Aktiebolag finns i.

Undertaks- och akustikmontage i Enköping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-23 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Undertaks- och akustikmontage i Enköping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Undertaks- och akustikmontage i Enköping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Undertaks- och akustikmontage i Enköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sandström, Kurt Börje -Ågren, Jan Erik

Vill ni komma i kontakt med Undertaks- och akustikmontage i Enköping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-477330 eller genom brev på följande adress:
Kvartsg. 3, 749 40, Enköping

Bolaget skall bedriva byggnads- och undertaksmontage ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Undertaks- och akustikmontage i Enköping Aktiebolag och det är Sandström, Kurt Börje som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ågren, Jan Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Oskar Sören som är född 1932 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor,