Mälarporten AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Mälarporten AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Mälarporten AB är ett av dem. Statusen för Mälarporten AB är att Bolaget är aktivt.

Mälarporten AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-26. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Mälarporten AB ska trivas.

Mälarporten AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mälarporten AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04.

Idag är Mälarporten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Mälarporten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-440700.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Mälarporten AB är Ståhlsten, Michael Jan-Olof som är född 1952 och har titeln VD, Ståhlsten, Michael Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhlsten, Anna Carolina som är född 1981 och har titeln Suppleant, Jansson, Sari Susanna som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Mälarporten AB har 556417-7201 som sitt organisationsnummer.