Hällstigen Aktiebolag

Uppsala län

Information

556418-8158 är organisationsnummer för verksamheten Hällstigen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hällstigen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Hällstigen Aktiebolag finns i.

Hällstigen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-28 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hällstigen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Hällstigen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hällstigen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hällstigen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-477776 eller genom brev på följande adress:
Enköping Vårfrukyrka-Åkerby 10, 745 96, Enköping

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, tillverka och försälja snickeriprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hällstigen Aktiebolag och det är Vesterlund, John Åke Torsten som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Vesterlund, John Håkan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,