Torsviby Lantbruks Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Torsviby Lantbruks Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Torsviby Lantbruks Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Torsviby Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556420-6257.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-83061 alternativt besöka eller skicka post till Torsviby Lantbruks Aktiebolag på följande adress Torsvi 7150, 745 99, Enköping.

Torsviby Lantbruks Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Torsviby Lantbruks Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lindberg, Britt Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka jord- och skogsbruk, maskinstationsverksamhet, fastighetsförvaltning, import och försäljning av lantbruksmaskiner, kläder och skor, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.