Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag ska trivas.

Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka gräv-, transport och schaktentreprenad, byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning, uthyrning av maskiner och redskap inom jord- och skogsbruksområdet, jord- och skogsbruk, avel-, uppfödning och träning av hästar, legotillverkning inom mekanisk industri företrädesvis svetsarbeten samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29.

Idag är Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-87072.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellsten, Kerstin Linnea -Hellsten, Ture Göran Herman.

De som är på något sätt har med Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag är Hellsten, Kerstin Linnea som är född 1956 och har titeln VD, Hellsten, Kerstin Linnea som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellsten, Ture Göran Herman som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vikström, Rolf Gustaf Harald som är född 1929 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Östersta Gräv & Entreprenad Aktiebolag har 556420-6349 som sitt organisationsnummer.