Powertools Sweden Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling och marknadsföring av produkter inom tryckluftsområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Powertools Sweden Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Powertools Sweden Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1991-03-14 så skapades Powertools Sweden Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Powertools Sweden Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Powertools Sweden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556422-4664 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Powertools Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Powertools Sweden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-663000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Powertools Sweden Aktiebolag är Nyqvist, Claes Torbjörn som är född 1964 och har titeln VD, Nyqvist, Claes Torbjörn som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Bengt Sven Magni som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Muszynski, Clary Gunilla som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundby, Åke Gustav som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Barck, Jan Erik som är född 1969 och har titeln SuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .