IRSTA GÅRD Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och IRSTA GÅRD Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och IRSTA GÅRD Aktiebolag är ett av dem. Statusen för IRSTA GÅRD Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

IRSTA GÅRD Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-27. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som IRSTA GÅRD Aktiebolag ska trivas.

IRSTA GÅRD Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lantbruk, ekonomisk konsultverksamhet inom lantbruk, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IRSTA GÅRD Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är IRSTA GÅRD Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med IRSTA GÅRD Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-447230.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med IRSTA GÅRD Aktiebolag är Häggbom, Nils Magnus Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Häggbom, Kurt Rickard Erik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggbom, Kurt Lennart som är född 1940 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

IRSTA GÅRD Aktiebolag har 556423-1891 som sitt organisationsnummer.