Hillster Aktiebolag

Uppsala län

Information

Hillster Aktiebolag är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Hillster Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hillster Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hillster Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1991-06-18. Men sedan 1991-01-01 så har Hillster Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dalv. 13, 749 52, Grillby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hillster Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7022811.

Enköping arbetar för att företag som Hillster Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hillster Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, uppfödning och försäljning samt tävlingsverksamhet med hästar, äga och förvalta fast egendom och värdepapper inom Sverige och utomlands samt bedriva konsultverksamhet inom nämnda områden jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hillster Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lind, Lars Erland.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hillster Aktiebolag och det är följande personer, Lind, Lars Erland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderström, Rolf Krister som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Hans Håkan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Omerovic, Miralem som är född 1979 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hillster Aktiebolag är 556425-6831.