Spako Produktion Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall driva jordbruk och skogsbruk, uthyrning av jord- bruksmaskiner och jordbruksredskap, uthyrning av arbetskraft till verkstadsindustrin och byggnadsverksamhet samt legotillverkning för mekanisk verkstadsindustri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Spako Produktion Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Spako Produktion Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1991-07-04 så skapades Spako Produktion Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Spako Produktion Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Spako Produktion Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556429-1937 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Spako Produktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Spako Produktion Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-25010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Spako Produktion Aktiebolag är Fröman, Anders Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröman, Annette Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .