Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-10-03. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag ska trivas.

I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-460321.

Firman tecknas av Johansson, Lars-Ove och Johansson, Siv Harriet var för sig..

De som är på något sätt har med Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag är Johansson, Lars-Ove som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Siv Harriet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Jan Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor, .

Lars-Ove Johansson Malt-Transporter Aktiebolag har 556432-9398 som sitt organisationsnummer.