Hetluften AB

Uppsala län

Information

556439-0374 är organisationsnummer för företaget Hetluften AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hetluften AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Hetluften AB finns i.

Hetluften AB har varit registrerat sedan 1991-12-12 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hetluften AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Hetluften AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hetluften AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hetluften AB så kan ni göra det på telefon genom 018-373180 eller genom brev på följande adress:
MÖLLERSVÄRDSGATAN 12, 754 50, Uppsala

Bolaget ska bedriva import, export, försäljning och service av värmepumpar, solenergiprodukter, elektronikprodukter såsom datorer, larmsystem, kaffeautomater och liknande, fordon såsom mopeder, motorcyklar, bilar och liknande, maskiner såsom el verk, batterimaskiner, svetsar, kompressorer och liknande, verktyg, kundvagnar, chark- och lagervagnar och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hetluften AB och det är Gille, Per Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Leo, Camilla Kristina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor,