Anders Brolin Aktiebolag

Uppsala län

Information

556439-3055 är organisationsnummer för bolaget Anders Brolin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Brolin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Anders Brolin Aktiebolag finns i.

Anders Brolin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-12-20 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Brolin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Anders Brolin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Brolin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Anders Brolin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-413048 eller genom brev på följande adress:
Enköping Kävra 12, 745 95, Enköping

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruksverksamhet, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, utföra entreprenadverksamhet såsom snöröjning, vägunderhåll och markarbeten, import och försäljning av maskindelar inom slakteri och jordbruksnäringen, tävlingsverksamhet med travhästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Brolin Aktiebolag och det är Brolin, Anders Ragnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Lena Elsa Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,