Örsundsbro Färg Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Örsundsbro Färg Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Örsundsbro Färg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Örsundsbro Färg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Örsundsbro Färg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-11. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Örsundsbro Färg Aktiebolag ska trivas.

Örsundsbro Färg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva färghandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Örsundsbro Färg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Örsundsbro Färg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Örsundsbro Färg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-460440.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Mika Mauritz -Andersson, Pernilla Viktoria.

De som är på något sätt har med Örsundsbro Färg Aktiebolag är Andersson, Pernilla Viktoria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mika Mauritz som är född 1967 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Karl Sylve som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Örsundsbro Färg Aktiebolag har 556439-3477 som sitt organisationsnummer.