Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-11. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag ska trivas.

Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är schakt-, gräv- och entreprenadarbeten samt jordbruk och uthyrningsverksamhet av bostäder och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0708-261036.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag är Fredriksson, Håkan Henning Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Patric Jens Åke som är född 1982 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .

Torslunda Lantbruksentreprenad Aktiebolag har 556439-3493 som sitt organisationsnummer.