Citum Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Citum Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Citum Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Citum Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Citum Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-03. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Citum Aktiebolag ska trivas.

Citum Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel, konsult- och entreprenadverksamhet inom det verkstadsmekaniska industritekniska området, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Citum Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Citum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Citum Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-27250.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Citum Aktiebolag är Eriksson, Lars Börje som är född 1940 och har titeln VD, Eriksson, Lars Börje som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Goman, Mona Karin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Warborn, Hans Sten Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Citum Aktiebolag har 556440-7178 som sitt organisationsnummer.