AQ Trafo AB

Uppsala län

Information

556443-9726 är organisationsnummer för verksamheten AQ Trafo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AQ Trafo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som AQ Trafo AB finns i.

AQ Trafo AB har varit registrerat sedan 1992-02-26 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AQ Trafo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

AQ Trafo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AQ Trafo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med AQ Trafo AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-23600 eller genom brev på följande adress:
Gesällg. 2, 745 39, Enköping

Bolaget skall bedriva utveckling och tillverkning av transforma- torer och induktorer, ävensom äga och förvalta lös och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AQ Trafo AB och det är Lindblad, Per Olof som är född 1959 och har titeln VD, Lindblad, Per Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellgren, Claes Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Per-Johan Christer som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Klerdal, Nils Lennart som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotHansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,