Bra Bil i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bra Bil i Enköping Aktiebolag är ett bolag som finns i Enköping. I Bra Bil i Enköping Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kascelan, Dusan Erik Nikolaj som är född 1973 och har titeln Extern VD, Basberber, Metin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ericson, Bengt Christian Robert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogelberg, Erik Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Revisor, Irenéus, Lars Erik som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bra Bil i Enköping Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bra Bil i Enköping Aktiebolag på telefon 0171-23700.

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning och service av bilar samt äga och förvalta fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bra Bil i Enköping Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bra Bil i Enköping Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bra Bil i Enköping Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bra Bil i Enköping Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bra Bil i Enköping Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ericson, Bengt Christian Robert Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Bra Bil i Enköping Aktiebolag har 556446-1134 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.