Fanna Skog Aktiebolag

Uppsala län

Information

Fanna Skog Aktiebolag är ett företag som finns i Enköping. I Fanna Skog Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mäkisalo, Ismo Niilo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäkisalo, Liisa Kyllikki som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fanna Skog Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fanna Skog Aktiebolag på telefon 010-2774615.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fanna Skog Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fanna Skog Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fanna Skog Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fanna Skog Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fanna Skog Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fanna Skog Aktiebolag har 556449-4713 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.