Bra Bil Fastigheter i Enköping AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Bra Bil Fastigheter i Enköping AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Bra Bil Fastigheter i Enköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Bra Bil Fastigheter i Enköping AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556450-7647.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-23700 alternativt besöka eller skicka post till Bra Bil Fastigheter i Enköping AB på följande adress Mätarv. 2, 196 37, Kungsängen.

Bra Bil Fastigheter i Enköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-06-11.

I Bra Bil Fastigheter i Enköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Basberber, Metin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, direkt eller indirekt idka handel med bilar, reservdelar och tillbehör samt driva bilverkstadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.