Nightmare Outlet i Enköping AB

Uppsala län

Information

556452-7199 är organisationsnummer för bolaget Nightmare Outlet i Enköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nightmare Outlet i Enköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Nightmare Outlet i Enköping AB finns i.

Nightmare Outlet i Enköping AB har varit registrerat sedan 1992-09-07 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nightmare Outlet i Enköping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-08.

Nightmare Outlet i Enköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nightmare Outlet i Enköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nightmare Outlet i Enköping AB så kan ni göra det på telefon genom 018-710700 eller genom brev på följande adress:

Aktiebolagets verksamhet ska vara handel med kläder och skor samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nightmare Outlet i Enköping AB och det är Blomqvist, Richard Carl Johan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Bengt Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Dick Henry Christer som är född 1944 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,