Hästar på Gång i Mälardalen Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter Hästar på Gång i Mälardalen Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Hästar på Gång i Mälardalen Aktiebolag i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hästar på Gång i Mälardalen Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1992-11-09 så har Hästar på Gång i Mälardalen Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hästar på Gång i Mälardalen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Hästar på Gång i Mälardalen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Järnvägsg. 1, 745 37, Enköping. Vi ni istället prata med Hästar på Gång i Mälardalen Aktiebolag så kan ni göra det på 0171-412266.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom logistik, transport såsom uthyrning av personal och konsulttjänster, hovslageri, handel med hästar, utbildning av hästar och ryttare samt tillverkning och försäljning av konfektyr, försäljning av övriga produkter inom detaljhandeln samt därmed förendlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ulvefjell, Ulf Göran Victor som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Gertrud Anna Lenah som är född 1932 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Hästar på Gång i Mälardalen Aktiebolag har 556455-5018 som sitt organisationsnummer.