Bergo Tools AB

Uppsala län

Information

Bergo Tools AB är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Bergo Tools AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bergo Tools AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bergo Tools AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1992-11-18. Men sedan 1993-01-01 så har Bergo Tools AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Enköping Ullunda 169, 745 94, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bergo Tools AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-34460.

Enköping arbetar för att bolag som Bergo Tools AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bergo Tools AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med knivar för yrkesmässigt bruk inom matvaruindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bergo Tools AB är följande:
Firman tecknas av -Norén, Jan-Olof Gunnar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bergo Tools AB och det är följande personer, Norén, Jan-Olof Gunnar som är född 1943 och har titeln VD, Norén, Jan-Olof Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Karin Monika som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblad, Johan Börje som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bergo Tools AB är 556456-3715.