Lappset Sweden AB

Uppsala län

Information

Lappset Sweden AB är ett företag som finns i Enköping. I Lappset Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Silén, Erik Sören som är född 1952 och har titeln VD, Silén, Erik Sören som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ylinenpää, Tero Tapani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Granholm, Johan Gustav Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lappset Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lappset Sweden AB på telefon 0171-27080.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och handel med produkter för offentlig utemiljö, lek- och motionsredskap, lyktstolpar, busshållplatser, uteserveringsmöbler och gångbroar samt installationer och underhållsservice av dessa ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lappset Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lappset Sweden AB är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lappset Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lappset Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lappset Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lappset Sweden AB har 556460-7900 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.