Br. Sjöholms Bensinservice Aktiebolag (Statoil)

Uppsala län

Information

556465-6543 är organisationsnummer för verksamheten Br. Sjöholms Bensinservice Aktiebolag (Statoil). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Br. Sjöholms Bensinservice Aktiebolag (Statoil) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Br. Sjöholms Bensinservice Aktiebolag (Statoil) finns i.

Br. Sjöholms Bensinservice Aktiebolag (Statoil) har varit registrerat sedan 1993-04-05 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Br. Sjöholms Bensinservice Aktiebolag (Statoil) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Br. Sjöholms Bensinservice Aktiebolag (Statoil) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Br. Sjöholms Bensinservice Aktiebolag (Statoil) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Br. Sjöholms Bensinservice Aktiebolag (Statoil) så kan ni göra det på telefon genom 0171-24307 eller genom brev på följande adress:
Malmag. 1, 745 37, Enköping

Bolaget skall bedriva bensinförsäljning och service såsom försäljning av biltillbehör och livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Br. Sjöholms Bensinservice Aktiebolag (Statoil) och det är Sjöholm, Carl Magnus Philip som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Anna-Karin Richardsdotter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Schwerin, Ulf Henrik Vallentin som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,