LaVida Aktiebolag

Uppsala län

Information

556468-2143 är organisationsnummer för bolaget LaVida Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LaVida Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som LaVida Aktiebolag finns i.

LaVida Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-06-11 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LaVida Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

LaVida Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LaVida Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med LaVida Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-58025515 eller genom brev på följande adress:
Mossv. 3, 177 41, Järfälla

Bolaget skall bedriva hemförsäljning av kemikalier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LaVida Aktiebolag och det är Eriksson, Tord Lennart som är född 1961 och har titeln VD, Eriksson, Tord Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, van Vliet, Jan Hendrik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Tord Georg som är född 1937 och har titeln Suppleant, Oppenheimer, Bertil Karl som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor