Kraftpojkarna Aktiebolag

Uppsala län

Information

Kraftpojkarna Aktiebolag är en verksamhet som finns i Enköping. I Kraftpojkarna Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellberg, Göran Carl Magnus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Peter Yngve som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Nils Åke Edmund som är född 1952 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kraftpojkarna Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kraftpojkarna Aktiebolag på telefon 08-50227514.

Bolaget skall bedriva försäljning av elkraft och kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kraftpojkarna Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kraftpojkarna Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kraftpojkarna Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och Kraftpojkarna Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kraftpojkarna Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellberg, Göran Carl Magnus -Karlsson, Peter Yngve

Kraftpojkarna Aktiebolag har 556472-8912 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.