Scandivet Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Scandivet Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Scandivet Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Scandivet Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Scandivet Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-06-15. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Scandivet Aktiebolag ska trivas.

Scandivet Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av veterinärartiklar och övrig medicinsk utrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandivet Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Scandivet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Scandivet Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-85770.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Grandell, Lars Lennart -Lindblom, Stefan Einar.

De som är på något sätt har med Scandivet Aktiebolag är Lindblom, Stefan Einar som är född 1955 och har titeln VD, Lindblom, Stefan Einar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Grandell, Lars Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Katarina Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant, Forsberg, Jonas Henrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Marcelius, Eva Cajsa som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Scandivet Aktiebolag har 556488-9565 som sitt organisationsnummer.