Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1994-08-31. Men sedan 1996-01-01 så har Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Enköping Vårfrukyrka-Åkerby 10, 745 96, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8250500.

Enköping arbetar för att företag som Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva import, export och reparationer av motorcyklar samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva reparationer av hem- och kontorselektronik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hartzell, Carina Lise-Lott Susanne -Hartzell, Sten Inge Berild.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag och det är följande personer, Hartzell, Carina Lise-Lott Susanne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hartzell, Sten Inge Berild som är född 1956 och har titeln Suppleant, Agerson, Kjell Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hartzells Motor och Teknik i Enköping Aktiebolag är 556492-0105.