Staxa AB

Uppsala län

Information

Staxa AB är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Staxa AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Staxa AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1994-09-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Staxa AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-610450.

Enköping arbetar för att bolag som Staxa AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Staxa AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet och konsulterande verksamhet i företagsledningsfrågor.

Firmatecknare för Staxa AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Staxa AB och det är följande personer, Tinacci, Yvonne Margaretha som är född 1945 och har titeln VD, Tinacci, Yvonne Margaretha som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungwald, Karin Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Staxa AB är 556492-7365.