Mälarlaser Aktiebolag

Uppsala län

Information

Mälarlaser Aktiebolag är ett företag som finns i Enköping. I Mälarlaser Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vilén, Anders Håkan som är född 1946 och har titeln VD, Vilén, Anders Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Görl, Mats Göran som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilén, Anders Ivar som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mälarlaser Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mälarlaser Aktiebolag på telefon 0171-32122.

Bolaget skall bedriva bearbetning och tillskärning av plåtdetaljer och detaljer av andra material med hjälp av laserteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mälarlaser Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mälarlaser Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mälarlaser Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Mälarlaser Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mälarlaser Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Mälarlaser Aktiebolag har 556498-1073 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.