Örsundsbro Livs Aktiebolag (Ica Supermarket)

Uppsala län

Information

556499-1692 är organisationsnummer för företaget Örsundsbro Livs Aktiebolag (Ica Supermarket). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Örsundsbro Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Örsundsbro Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) finns i.

Örsundsbro Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) har varit registrerat sedan 1994-11-15 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Örsundsbro Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Örsundsbro Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Örsundsbro Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ljungberg Östling, Anna Erika -Östling, Jan Mikael

Vill ni komma i kontakt med Örsundsbro Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan ni göra det på telefon genom 0171-460079 eller genom brev på följande adress:
Enköpingsv. 9, 749 60, Örsundsbro

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandels- rörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Örsundsbro Livs Aktiebolag (Ica Supermarket) och det är Östling, Jan Mikael som är född 1957 och har titeln VD, Östling, Jan Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg Östling, Anna Erika som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor