Multicolor i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Multicolor i Enköping Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Multicolor i Enköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Multicolor i Enköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Multicolor i Enköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-05. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Multicolor i Enköping Aktiebolag ska trivas.

Multicolor i Enköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av skyltar, försäljning och service av datakringutrustning för skylttill- verkningsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Multicolor i Enköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Multicolor i Enköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Multicolor i Enköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-81374.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Multicolor i Enköping Aktiebolag är Andersson, Leif Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bruna som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Multicolor i Enköping Aktiebolag har 556500-1582 som sitt organisationsnummer.