Nei Jing Akademien för traditionell Kinesisk medicin Miguel Rodriguez Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Nei Jing Akademien för traditionell Kinesisk medicin Miguel Rodriguez Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Nei Jing Akademien för traditionell Kinesisk medicin Miguel Rodriguez Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Nei Jing Akademien för traditionell Kinesisk medicin Miguel Rodriguez Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556503-7503.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0171-34300 alternativt besöka eller skicka post till Nei Jing Akademien för traditionell Kinesisk medicin Miguel Rodriguez Aktiebolag på följande adress Fjärdhundrag. 50, 745 30, Enköping.

Nei Jing Akademien för traditionell Kinesisk medicin Miguel Rodriguez Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Nei Jing Akademien för traditionell Kinesisk medicin Miguel Rodriguez Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nordin, Gunilla som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall anordna kurser och utbildningar samt utöva behandlingar i kinesisk alternativmedicin, samt importera för verksam- heten erforderligt material, samt därmed förenlig verksamhet.