Holmers Transport Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, äga och förvalta, köpa och sälja värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Holmers Transport Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Holmers Transport Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1995-01-04 så skapades Holmers Transport Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Holmers Transport Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Holmers Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556504-7890 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Holmers Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Holmers Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-91321 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Holmer, Jan Olof Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Holmers Transport Aktiebolag är Holmer, Jan Olof som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmer, Hans Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmer, Jan Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Ulrika Elisabeth som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .