JM Musikproduktion Aktiebolag

Uppsala län

Information

JM Musikproduktion Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som JM Musikproduktion Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JM Musikproduktion Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

JM Musikproduktion Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1995-01-19. Men sedan 1997-01-01 så har JM Musikproduktion Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Altuna-Fröslunda 5, 749 71, Fjärdhundra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JM Musikproduktion Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-96296.

Enköping arbetar för att bolag som JM Musikproduktion Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JM Musikproduktion Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva musikproduktion, konsertverksamhet, arrangemang och komposition, pedagogisk verksamhet inom ovanstående, förmedling av artister, försäljning av egenproducerade skivor och läromedel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JM Musikproduktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JM Musikproduktion Aktiebolag och det är följande personer, Ludvigsson, Carl Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludvigsson, Leif Gunnar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JM Musikproduktion Aktiebolag är 556505-0183.