Landtransport i Enköping AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Landtransport i Enköping AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Landtransport i Enköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Landtransport i Enköping AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556507-9141.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-446156 alternativt besöka eller skicka post till Landtransport i Enköping AB på följande adress Mostav. 7, 749 70, Fjärdhundra.

Landtransport i Enköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Landtransport i Enköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Björn Arne som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva transporter och bygg- och entreprenadjobb med bilar och entreprenadmaskiner inom gräv och markområdet, internationella styckegodstransporter samt idka annan därmed förenlig verksamhet.