Erguso Förvaltning AB

Uppsala län

Information

556509-9479 är organisationsnummer för verksamheten Erguso Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erguso Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Erguso Förvaltning AB finns i.

Erguso Förvaltning AB har varit registrerat sedan 1995-03-27 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Erguso Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Erguso Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Erguso Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Erguso Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-449170 eller genom brev på följande adress:
Hallong. 11, 749 42, Enköping

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper och övrig lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Erguso Förvaltning AB och det är Wallman, Jens Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Erik Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor,