Wialex Aktiebolag

Uppsala län

Information

Wialex Aktiebolag är ett bolag som finns i Enköping. I Wialex Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomster, Karl Jan-Olov som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gerd Elisabet som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wialex Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wialex Aktiebolag på telefon 0171-470600.

Bolaget skall bedriva försäljning av byggvaror och emballage, försäljning och reparationer av bilar och maskiner inom byggbranschen, förvaltning samt byggnation av fastigheter och tomtmark ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wialex Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Wialex Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wialex Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-27 och Wialex Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wialex Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Blomster, Karl Jan-Olov -Johansson, Gerd Elisabet

Wialex Aktiebolag har 556518-3703 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.