G.A.F. i Enköping AB

Uppsala län

Information

G.A.F. i Enköping AB är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som G.A.F. i Enköping AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

G.A.F. i Enköping AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1995-07-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Ringg. 15A, 745 31, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på G.A.F. i Enköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3424020.

Enköping arbetar för att bolag som G.A.F. i Enköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för G.A.F. i Enköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för G.A.F. i Enköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till G.A.F. i Enköping AB och det är följande personer, Andrén, Gunnel Elisabet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hans-Lennart som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för G.A.F. i Enköping AB är 556520-1562.