Enköpings Begravningsbyrå AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Enköpings Begravningsbyrå AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Enköpings Begravningsbyrå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Enköpings Begravningsbyrå AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556521-1660.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-30106 alternativt besöka eller skicka post till Enköpings Begravningsbyrå AB på följande adress Kyrkog. 36, 745 31, Enköping.

Enköpings Begravningsbyrå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Enköpings Begravningsbyrå AB så sitter följande personer i styrelsen: , Frank, Tony Gunnar som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall köpa, sälja, importera och exportera material, produkter, tjänster och utbildning inom begravningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.