Inersjö Systems AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Inersjö Systems AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Inersjö Systems AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Inersjö Systems AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556521-4995.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-442829 alternativt besöka eller skicka post till Inersjö Systems AB på följande adress Ö. Järnvägsg. 1, 745 37, Enköping.

Inersjö Systems AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Inersjö Systems AB så sitter följande personer i styrelsen: , Miettunen, Terttu Tuulikki som är född 1939 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva anläggningslösningar angående programvara, hårdvara, installation, utbildning och service, äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.