Alstermark Bygg & Konsulting Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Alstermark Bygg & Konsulting Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Alstermark Bygg & Konsulting Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Alstermark Bygg & Konsulting Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556523-4522.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-472211 alternativt besöka eller skicka post till Alstermark Bygg & Konsulting Aktiebolag på följande adress Lennartsnäs Lärkbacken 1, 196 93, Kungsängen.

Alstermark Bygg & Konsulting Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Alstermark Bygg & Konsulting Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Alstermark, Bengt Vilhelm som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet under totalentreprenad, delentreprenad (nyproduktion ROT-arbetan) samt kunsultverk- samhet och försäljning av produkter och tjänster i anslutning därtill och därmed förenlig verksamhet.