ENA Miljökonsult AB

Uppsala län

Information

ENA Miljökonsult AB är ett företag som finns i Enköping. I ENA Miljökonsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Jon Erik som är född 1958 och har titeln VD, Persson, Jon Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Anders Erik Martin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Wistrand, Knut Rickard som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Omerovic, Miralem som är född 1979 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med ENA Miljökonsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ENA Miljökonsult AB på telefon 0171-447374.

Bolaget skall utföra mättjänster inom miljö och energi samt sälja och tillverka mätutrustning, konsulttjänster inom miljö och energi samt utbildning i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är ENA Miljökonsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

ENA Miljökonsult AB är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ENA Miljökonsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och ENA Miljökonsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ENA Miljökonsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

ENA Miljökonsult AB har 556524-1162 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.