Micael Axelsson AB (Tempo)

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Micael Axelsson AB (Tempo) är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Micael Axelsson AB (Tempo) är ett av dem. Statusen för Micael Axelsson AB (Tempo) är att Bolaget är aktivt.

Micael Axelsson AB (Tempo) är ett Aktiebolag och skapades 1995-10-10. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Micael Axelsson AB (Tempo) ska trivas.

Micael Axelsson AB (Tempo) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror, tävlingsverksamhet med travhästar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Micael Axelsson AB (Tempo) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Micael Axelsson AB (Tempo) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Micael Axelsson AB (Tempo) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-470012.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Micael Axelsson AB (Tempo) är Axelsson, Börje Mikael som är född 1969 och har titeln VD, Axelsson, Börje Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Gustaf Börje som är född 1938 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Micael Axelsson AB (Tempo) har 556526-4404 som sitt organisationsnummer.