RS Produkter AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall producera och distribuera ströprodukter för djurhållning samt bedriva försäljning av hästartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RS Produkter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är RS Produkter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1995-12-06 så skapades RS Produkter AB och företaget är har F-skattsedel RS Produkter AB har haft det sedan 1996-01-01.

RS Produkter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556527-7885 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är RS Produkter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med RS Produkter AB så går det att nå dem via telefon på 0171-414180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom RS Produkter AB är Ström, Rainer Leif Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Lena Anneli som är född 1964 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .