Orresta Golf AB

Uppsala län

Information

Orresta Golf AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Orresta Golf AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Orresta Golf AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Orresta Golf AB har haft sedan 1997-01-01. Orresta Golf AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Orresta Golf AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Orresta 2, 725 96, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-443220.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Orresta Golf AB Privat, ej börsnoterat.

Orresta Golf AB har idag 556528-0475 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Johansson, Ester Marie -Johansson, Hans Christer är den som för stunden ansvarar för Orresta Golf AB

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt äga och förvalta en golfanläggning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Orresta Golf AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Hans Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ester Marie som är född 1949 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .