GEA/EXOS Ventilation AB

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter GEA/EXOS Ventilation AB. Det finns flera företag som liknar GEA/EXOS Ventilation AB i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

GEA/EXOS Ventilation AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1996-04-16 så har GEA/EXOS Ventilation AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är GEA/EXOS Ventilation AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med GEA/EXOS Ventilation AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Malmag. 5, 745 37, Enköping. Vi ni istället prata med GEA/EXOS Ventilation AB så kan ni göra det på 0171-85530.

Bolaget skall tillverka och sälja ventilationsanläggningar samt tjänster i anslutning därtill samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eklund, Nils Magnus som är född 1967 och har titeln VD, Eklund, Nils Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Junker, Michael Johannes som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, de Paula, Daniel Alexander som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. .

GEA/EXOS Ventilation AB har 556530-7872 som sitt organisationsnummer.