Mixdent Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva tandläkarepraktik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mixdent Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Mixdent Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1996-09-19 så skapades Mixdent Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Mixdent Aktiebolag har haft det sedan 2006-01-13.

556534-3588 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Mixdent Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Mixdent Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-30024 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mixdent Aktiebolag är Ehrnholm, Jan Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrnholm, Irene Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .