AK's Tipp & Kranbil AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och AK's Tipp & Kranbil AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och AK's Tipp & Kranbil AB är ett av dem. Statusen för AK's Tipp & Kranbil AB är att Bolaget är aktivt.

AK's Tipp & Kranbil AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-12-19. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som AK's Tipp & Kranbil AB ska trivas.

AK's Tipp & Kranbil AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-23. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, asfalt- och markarbeten samt travverksamhet för hästar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AK's Tipp & Kranbil AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-23.

Idag är AK's Tipp & Kranbil AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med AK's Tipp & Kranbil AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6435298.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med AK's Tipp & Kranbil AB är Kallström, Kurt Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Ann-Sofie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

AK's Tipp & Kranbil AB har 556537-4799 som sitt organisationsnummer.